Thunder Bay Catholic District School Board, akademik mükemmelliği öğrencinin manevi, ahlaki, sosyal, duygusal, kültürel ve fiziksel gelişimi için bir endişe ile birleştiren kaliteli eğitim sağlamayı taahhüt eder.

Bu eğitim, Katolik inancının ve yaşamının toplam müfredata ve okul gününe entegre edildiği Mesih merkezli bir ortamda verilmektedir. Öğretim bakanlığı aracılığıyla Kurul, görevini ebeveynlerden, Eğitim ve Öğretim Bakanlığı’ndan ve Kilise’den yerine getirir.

Thunder Bay Catholic District School Board, Thunder Bay’deki 20 okulu aracılığıyla kapsayıcı, inanç temelli eğitim sağlar. Amacımız, çocuğunuza ilin akademik gereksinimlerini karşılayan veya aşan, aynı zamanda fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarını da karşılayan çok yönlü bir eğitim sağlamaktır.

Program Detayları

Programın Kuruluş Tarihi:  2017

Sunulan Programlar:  Tam Yıl, 1 Dönem, Kısa Dönem

Uzmanlık Programları:  Fransızca Daldırma, İleri Düzey Yerleştirme, Spor

Eğitim Dili / Dilleri:  İngilizce

Toplam okul sayısı:  20

Uluslararası öğrenciler için liseler:  2

Toplam Öğrenci:  6.500

Sınıflara Kabul Edilen Uluslararası Öğrenciler:  K-12

Nerede

Kanada’nın merkezinde bulunan Thunder Bay, 120.000’den fazla sakini olan bir metro nüfusuna sahip canlı bir topluluktur. Çalışkan, bilgili ve yaratıcıyız. Yaşadığımız ve çalıştığımız yere olan güvenimiz, güçlü bir topluluk oluşturma taahhüdümüzü besler ve besler. Thunder Bay, Ontario’nun en büyük şehirlerinden biridir ve Ontario’nun en işlek yerlerinden biri olan uluslararası bir havalimanına ev sahipliği yapmaktadır. Superior Gölü’ndeki ABD pazarına mükemmel erişime sahip ABD sınırına yakındır, dünyanın en büyük tatlı su gölü Thunder Bay, Konfederasyon Koleji, Lakehead Üniversitesi ve Kuzey Ontario Tıp Fakültesi ile büyük bir eğitim merkezine sahiptir.

Kanada’daki en büyük bağımsız telekomünikasyon şirketinin sahibidir ve moleküler tıpta giderek büyüyen bir odak geliştirmektedir (mitokondriyal DNA alanlarında araştırma,

Konaklama

Kendi yüksek kaliteli aile yanında konaklama programımızı yürütüyoruz, burada bir öğrenciye bir aile ile garanti veriyoruz. Aileler, öğrencileri gerçek Kanada yaşamına ve diline katılmaya teşvik eder. Daha genç öğrenciler, bizimle çalışırken bir ebeveynle birlikte yaşayabilir.

Faaliyetler

İlgi alanlarınız ne olursa olsun, sizin için bir şeyimiz var! Bölge içinde veya topluluk içinde Thunder Bay, öğrencilerin katılabileceği çok çeşitli kulüplere, ekiplere, aktivitelere ve gezilere sahiptir. Bunlar, ABD ve çevresindeki bölgeye günübirlik geziler, kayak gezileri, konserler, festivaller veya kültürel etkinlikleri içerebilir. Öğrenciler beceri veya performans yarışmaları, tiyatro prodüksiyonları ve sanat gösterileri yoluyla yeteneklerini sergileyebilirler. Öğrencilerin fiziksel olarak aktif olmaları önemlidir ve topluluk içinde öğrencilerin dövüş sanatları, dans, dağ bisikleti, tenis, golf, su sporları, beyzbol, voleybol, ata binme gibi aktivitelere katılması kolaydır – biz üst düzey yarı profesyoneliz spor eğlencesi sağlamak için futbol, ​​beyzbol ve hokey takımları. Okullarda çok daha fazla ekibimiz var, rekabetçi il şampiyonası seviyesinden kesinlikle eğlenceli okul içi seviyeye. Mevcut birçok aktivite hakkında daha fazla bilgi isteyin.

Kanada Liseleri Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Bilgi Formunu Doldurun: Kanada Liseleri Alanında Uzman Danışmanlarımız Sizinle İletişime Geçsin!

Kanada Liseleri Anasayfasına Dön!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir